Please update your Flash Player to view content.

Projecten 2009

Project naam

Omschrijving

Ouderen
Status: ¢

op 12 augustus jl. heeft LA (bestuursleden) samen met wat genodigden, een kleine feestje georganiseerd. Er was muziek, koekjes, frisdrank en thee.
De ouderen hebben echt genoten, en waren heel blij met onze komst en aandacht.
Aan het einde van de middag hebben wij de ouderen kledingpakketjes gegeven, voor de mannen hadden wij kleding vanuit Nederland meegenomen, gekregen van stichting PRISMA.
Voor de vrouwen hadden wij kleding in Marokko gekocht.

Gezinnen
Status: ¢

Eid-pakket voor 10 behoeftige gezinnen. Voor deze gezinnen zijn er inkopen gedaan, zoals o.a suiker, olie, thee, meel...

Gehandicapten
Status: ¢

Een interessant project, wij hadden besloten om financiële steun te geven om de maandelijkse huur direct te verrekenen met de huurder. Helaas is het project niet doorgegaan, omdat de voorzitter op het laatste moment vandoor is gegaan. Wij willen alsnog een doorstart proberen te maken met de overige bestuursleden.

Microkrediet
Status: ¢

Microkredieten zijn kleine leningen (tot maximaal enkele honderden euro's) die voornamelijk worden toegekend aan kleine ondernemers. Wij zijn voor dit project nog in overleg.

Schoolkinderen
Status: ¢

LA heeft besloten dit jaar geen boekentassen en schoolspullen uit te geven. De Koning heeft via de plaatselijke overheden veel kinderen voorzien van de primaire schoolbenodigdheden. Afwachtend op nieuwe resultaten, besluiten we om dit project in de toekomst wel of niet te steunen.

Eid al-Kebir (Eid al-Adha)
Status: ¢ lees meer...

In verband met de aankomende feest vrijdag 27-11-2009 heeft LA 7 schapen gekocht en uitgedeeld aan gezinnen die echt niets hadden, hierbij willen we namens alle gezinnen die een schaap hebben ontvangen u hartelijk bedanken voor uw donaties.

Online donatie
 
 
   Help mee - Uw sadaqa  
Login


Login With Facebook