Please update your Flash Player to view content.

Projecten

Projecten 2015

Rolstoelen en Scootmobielen

Rolstoelen

Dit jaar willen we starten met een nieuw project. Een doorlopend project wat we jaarlijks terug laten komen. We merken dat er continue behoefte is aan mobiliteit, daarom willen we zowel in Tilburg als in Larache meerdere rolstoelen als scootmobielen opslaan, zodat we met regelmaat de behoeftige direct hiermee van dienst kunnen zijn.

Bejaardentehuis

Samen met leden en vrijwilligers organiseren we voor onze bejaarden een "eettafel". Het onderhouden van reeds opgedane ervaring, ook om de bejaarden in contact te brengen met mensen van andere leeftijden. Hopende dat ze op deze dag voldaan terug te kunnen laten kijken.


Ramadan Pakket

Samen met Moskee El Feth gaan we van start met een nieuwe actie bi idni Allah. Dit zal zijn het "Ramadan Pakket". We willen in shaa Allah een aantal gezinnen voorzien van een voedsel-, kleding- en speelgoed pakket. Wij kunnen dit echter niet alleen. Steun ons om zoveel mogelijk te helpen door een Ramadanpakket zelf samen te stellen of te doneren! Voor meer info download het PDF document.

download pdf


Schoolkinderen

Schoolspullen verpakt in een mooie rugzak, voor een 30-tal kinderen voor het nieuwe schooljaar 2015-2016.


Weeskinderen

Speel- en beddengoed pakket voor 20-tal jonge wees kinderen en pas geboren vondelingen.


Eid al-Adha Pakket (Offerfeest)

Ook dit jaar willen we meer gezinnen gaan helpen, we hopen zowel vanuit Nederland als Belgie weer voldoende donaties te ontvangen om nog meer offers te kunnen doneren.


Hulp aan gezinnen

Onze eerste project al sinds 2005, voordat de stichting officieel gestart was, willen we voor dit jaar gaan uitbreiden. Boodschappenpakketten en een bedrag, het complete pakket ter waarde van MAD 500,00 per stuk.

Online donatie
 
 
   Help mee - Uw sadaqa  
Login


Login With Facebook