Please update your Flash Player to view content.

Doelen


Wat zijn de doelstellingen van de stichting? 

A. Beoogde doelen in Larache:

Het uitvoeren van alle werkzaamheden die het maatschappelijke en economische ontwikkeling van de stad zou kunnen bevorderen.

Het ondersteunen en deel nemen aan verschillende culturele, sportieve en mediaverbonden activiteiten.
Acties voeren om Larache te voorzien van de benodigde basismiddelen voor bijvoorbeeld de medische en de educatieve sector.
Hulp bieden aan sociale, charitatieve en humanitaire organisaties/instellingen in Larache. Hulp bieden aan scholieren door ze te voorzien van leermiddelen en kleding om ze te stimuleren hun scholing voort te zetten.
Aandacht schenken aan weeskinderen, ouderen, invaliden, gehandicapten.
Acties voeren om een zomerskamp te organiseren voor onze kinderen.
Het bekend maken van de mogelijkheden in de regio door middel van de media, op nationale, Europees en internationale niveau.
Het bewustmaken van de bevolking om beter te zorgen voor het milieu in het algemeen, en de zee en bossen in het bijzonder, met de nadruk op het gevaar dat onze planeet bedreigt.

Het organiseren van een jaarlijks feest met deelname van alle mensen uit Larache die overal in de wereld wonen, om elkaar beter te leren kennen,te vermaken. en ook om de band met de stad en de regio te versterken, door iedereen bewust te maken en te initiëren om bij te dragen aan de verbetering van de sociale economische situatie van de stad en regio.

B. Beoogde doelen in Nederland:

Hulp bieden aan studenten die hun universitaire opleiding in Nederland willen voortzetten.
Het leren van de Arabische taal, en het bevorderen van de Marokkaanse cultuur.
Acties voeren om de situatie van oudere Marokkanen te verbeteren, mannen en vrouwen.
Het organiseren van een jaarlijks feest om de banden tussen ons en de Nederlandse burgers te versterken, en tevens van deze gelegenheid gebruik maken om de stichting te promoten.
Potentiële investeerders op de hoogte te brengen omtrent de mogelijkheden in de regio, en hun aanmoedigen om daarin te investeren.

 

Online donatie
 
 
   Help mee - Uw sadaqa  
Login


Login With Facebook