Please update your Flash Player to view content.

Clubhuis en Activiteiten

Voor wie en voor wat is onze clubhuis te Tilburg bedoeld ?

Ons clubhuis is bedoeld als ouderwetse uitvalsbasis voor de verschillende afdelingen. Met vrijwilligers achter de bar willen we proberen een leuke sfeer te creëren waarin we voor, tijdens en na vergaderingen en activiteiten een kopje koffie een glaasje thee of een blikske red bull te kunnen drinken.

Dat kan ergens anders ook maar een bijkomend voordeel is dat na aftrek van de gemaakte kosten, de opbrengsten rechtstreeks terug de stichting instromen.

Clubhuis kun je ook reserveren. Voor grotere en/of meerdaagse activiteiten moet het clubhuis meer dan een maand van tevoren gereserveerd worden in verband met inkoop e.d.

Voor de kleinere activiteiten zoals cursussen en trainingen is een week van tevoren voldoende maar er geldt altijd, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Meer informatie over reserveringen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Bestillaclubhuis larache alghadparchithee

Sauna

Activiteiten Datum Omschrijving
Arabische les 2015/2016 Inventarisatie en inschrijvingen zijn van start gegaan.
Dames Suana met o.a. whirlpool, stoomcabine, vrijzwemmen. 2015/2016 Inventarisatie en inschrijvingen zijn van start gegaan.
Heren Suana met o.a. whirlpool, stoomcabine, vrijzwemmen. Start
25-09-2015
Iedere laatste vrijdag van de maand. Vanaf 13 personen tot maximaal 25 personen.
Vanaf € 6,00 per persoon.
Etentje en parchi.
Start
26-09-2015
Iedere laatste zaterdag van de maand. Vanaf 15 personen tot maximaal 35 personen. € 10,00 per persoon
Iedere maand een Marokkaanse specialitiet. Keuze door een van de deelnemers. Een sfeervolle verassing voor de rest, denk aan een heerlijke Visschotel of Vissoep, Couscous, Tajine, Harira, Bestilla, Bisara, te veel om op te noemen. Na het eten even ontspannen met een klassieke potje parchi en heerlijke marokkaanse thee.
Online donatie
 
 
   Help mee - Uw sadaqa  
Login


Login With Facebook